Fabriksvej 3, 6920 Videbæk •  Tlf.: 97 17 24 60   •  E-mail: claus@hnn-byggefirma.dk  •  CVR: 48031315

Produktionshal, idrætshal og lagerhal

Hos HNN Byggefirma kan vi opføre en produktionshal, en idrætshal, en lagerhal eller enhver anden form for hal for skoler, virksomheder og andre erhverv. Vi bygger gerne en produktionshal, en idrætshal eller en lagerhal i en totalentreprise.

Fokus på funktionalitet ved byggeri af en produktionshal

Vi har egne murere, tømrere og betonarbejdere, og derfor kan vi selv lave både fundamentet og rejsningen på for eksempel en produktionshal, men derudover varetager vi gerne hele totalentreprisen.

Vi er erfaren totalentreprenør, og derfor har vi en række underentreprenører tilknyttet. De kan varetage alle de fagentrepriser, som vi ikke selv har kompetencer til. Vi har blandt andet et mangeårigt samarbejde med lokale VVS-, elektriker- og malerfirmaer, som alle har det til fælles, at de leverer håndværk i høj kvalitet.

Vi lægger stor vægt på kvalitet i alt vores arbejde, og vi har den fornødne indsigt i forhold til stabilitet, funktionalitet og holdbarhed i byggerier såsom en produktionshal, en idrætshal eller en lagerhal.

Samtidig er vi et servicebetonet og fleksibelt byggefirma, der typisk leverer til tiden. Derudover begynder vi altid et byggeprojekt med en grundig drøftelse med vores kunder, så vi får en ordentlig forventningsafstemning.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på halbyggeri

Du er altid velkommen til at få flere oplysninger om halbyggeri, og vi drøfter gerne jeres ønsker og behov. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud på for eksempel en produktionshal, en idrætshal eller en lagerhal. Du kan ringe til os på telefon 97 17 24 60 for af høre nærmere, eller du kan skrive til claus@hnn-byggefirma.dk 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

fb-f-logo-white-57 Følg os på Facebook​

Firma

HNN Byggefirma

CVR: 48031315

Adresse

Fabriksvej 3

6920 Videbæk

Kontakt

Telefon: 97 17 24 60

E-mail: claus@hnn-byggefirma.dk